Homepage Projecten Over ons Contact
Komodo Services
Komodo Services Snelkeuze


Komodo Nieuws
Films op TV
Vandaag opent Komodo Services haar nieuwe filmsite voor het publiek. Op deze plaats is een overzicht beschikbaar van de films die de komende zeven dagen op televisie te zien zijn. [19/4/2001]
Projecten van Komodo Services

Komodo Free Polls
Vlak na de lancering van de eerste website van Komodo Services in mei 1999 ging het eerste project van start: Komodo Free Polls. De engelstalige site van dit project biedt elke Internet gebruiker met een eigen homepage de mogelijkheid een stemhokje op zijn/haar website te plaatsen.

Little Sister - Big Brother
In het najaar van 1999 maakte het programma Big Brother van Veronica het hele land enthousiast. Komodo Services was daar al vanaf de eerste dag bij betrokken met de website Little Sister - Big Brother waar alle ontwikkelingen in en om het befaamde huis op de voet werden gevolgd.

Big Brother Vips
In het voorjaar van 2000 kwam Veronica met een vervolg op het populaire Big Brother. In het programma Big Brother Vips waren vier weken achter elkaar vier verschillende groepen bekende Nederlanders te zien. Ook deze reeks werd door Komodo Services op de voet gevolgd.

Big Brother 2000
In het najaar van 2000 was het tijd voor de tweede èchte Big Brother serie. Maanden lang waren de gebeurtenissen in het beroemde huis in Almere weer via Veronica te volgen. Komodo Services zat natuurlijk weer met zijn neus bovenop het nieuws.


© Copyright 2000-2001 Komodo Services - Alle rechten voorbehouden