Homepage Projecten Over ons Contact
Komodo Services
Komodo Services Snelkeuze


Komodo Nieuws
Films op TV
Vandaag opent Komodo Services haar nieuwe filmsite voor het publiek. Op deze plaats is een overzicht beschikbaar van de films die de komende zeven dagen op televisie te zien zijn. [19/4/2001]
Project Komodo Free Polls

Vlak na de lancering van de eerste website van Komodo Services in mei 1999 ging het eerste project van start: Komodo Free Polls. De engelstalige site van dit project biedt elke Internet gebruiker met een eigen homepage de mogelijkheid een stemhokje op zijn/haar website te plaatsen.

Het stemhokje dat elke Internet gebruiker gratis op zijn/haar homepage kan plaatsen bestaat telkens uit een vraag met twee of meer antwoorden. De vraag en de keuzemogelijkheden worden op de website van de gebruiker geplaatst. Wanneer een bezoeker één van de mogelijke antwoorden selecteerd wordt deze doorgeleid naar de website van Komodo Services en krijgt daar de tussenstand van de stemming te zien.

Er is nooit reclame gemaakt voor dit project. Toch is er nu op enkele duizenden persoonlijke homepages een stemhokje van Komodo Services terug te vinden. Hiermee is het project dan ook erg succesvol te noemen.

Toekomst
Hoewel Komodo Free Polls nu al een succesvol project is, blijft het natuurlijk altijd voor verbetering vatbaar. Daarom staat er een aantal veranedringen op ons verlanglijstje. In de eerste plaats is de opmaak van de website verouderd. De website van het project moet worden aangepast zodat het past in de nieuwe look-and-feel van de algemene website van Komodo Services.

Een ander onderdeel waaraan gewerkt moet worden is de taal van dit project. Ongeveer dertig procent van de gebruikers zijn van Nederlandse afkomst. Daarbij komt nog eens dat Komodo Services een Nederlands initiatief is. Het is dan ook niet meer dan logisch dat een Nederlandse variant onder de naam Komodo Gratis Polls gerealiseerd moet worden.

Screenshot

Screenshot Komodo Free Polls


© Copyright 2000-2001 Komodo Services - Alle rechten voorbehouden