Homepage Projecten Over ons Contact
Komodo Services
Komodo Services Snelkeuze


Komodo Nieuws
Films op TV
Vandaag opent Komodo Services haar nieuwe filmsite voor het publiek. Op deze plaats is een overzicht beschikbaar van de films die de komende zeven dagen op televisie te zien zijn. [19/4/2001]
Project Little Sister - Big Brother

"Little Sister is één van de meest veelzijdige
BB-sites op het net. Het BB-lied, live webcams,
het laatste nieuws, de kijkcijfers: you watch
Little Sister!
" - Panorama #46-1999

In het najaar van 1999 maakte het programma Big Brother van Veronica het hele land enthousiast. Komodo Services was daar al vanaf de eerste dag bij betrokken met de website Little Sister - Big Brother waar alle ontwikkelingen in en om het befaamde huis op de voet werden gevolgd.

Op de website werd een grote hoeveelheid informatie gepresenteerd waaronder het laatste nieuws, achtergronden van het programma, profielen van de bewoners, live webcams, artikelen uit de media en kijkcijfers. Ingegeven door de grote populariteit werd aan de website ook een mailinglist gekoppeld waarmee geïnterresseerden één of twee keer per dag op de hoogte werden gesteld van nieuwe ontwikkelingen.

Het project Little Sister - Big Brother is erg succesvol verlopen. In korte tijd werd Komodo Services bij velen bekend. De website trok dagelijks tussen de drie- en vierduizend bezoekers. De mailinglist had een kleine duizend abonnees. De site behaalde een plaats in de Internet top 5 van Panorama en werd opgenomen in de web top 5 van het Algemeen Dagblad.

Screenshot

Screenshot Little Sister - Big Brother


© Copyright 2000-2001 Komodo Services - Alle rechten voorbehouden