Homepage Projecten Over ons Contact
Komodo Services
Komodo Services Snelkeuze


Komodo Nieuws
Films op TV
Vandaag opent Komodo Services haar nieuwe filmsite voor het publiek. Op deze plaats is een overzicht beschikbaar van de films die de komende zeven dagen op televisie te zien zijn. [19/4/2001]
Over Komodo Services

De Komodo draak
De Komodo draak, het indrukwekkende beest waar Komodo Services haar naam aan te danken heeft, is de grootste van alle levende reptielen. Het dier leeft op Komodo, een klein Indonesisch eiland. Door de Indonesiërs wordt de Komodo draak Ora genoemd, maar de officiële naam is Latijn is Varanus Komodoensis. Hoewel de Komodo nu alleen nog in het wild op het eiland voorkomt, kwamen ze niet al te lang geleden ook nog in Australië voor. De Australische versie, Megalania Prisca, was twee keer zo groot en nog gevaarlijker dan de huidige Komodo. Toch zijn de huidige kleinere dieren best groot. De grootste ooit gemeten was ongeveer vier meter.

Het Komodo team
Op dit moment bestaat het team van Komodo Services uit twee personen:

  • Sunrise (40) (e-mail)
    Sunrise is met internet opgegroeid. Toen hij internet verkende, bestond het nog maar net in de commerciele zin. Hij is punctueel, intellectueel, volhoudend en hij kan erg goed logische verbanden leggen. Binnen Komodo Services is hij verantwoordelijk voor de projecten.

  • Database (40) (e-mail)
    Database is een geboren enthousiasteling. Als hij eenmaal iets in zijn hoofd heeft gehaald, dan krijgt hij dat vroeg of laat ook voor elkaar. Een eigenaardig trekje van dit teamlid is dat hij alles wil verwerken in een, jawel, Database. Hij is binnen Komodo Services verantwoordelijk voor marketing, sales & communicatie.


© Copyright 2000-2001 Komodo Services - Alle rechten voorbehouden